duminică, 9 mai 2010

Chanel - Colectia Haute Couture primavara-vara 2010Show-ul pus in scena de Karl Lagerfeld pentru Chanel a fost la inaltimea asteptarilor, cucerindu-i pe cei prezenti. Povestea noi colectii Chanel a inceput, dupa cum sustine designerul Karl Lagerfeld, odata cu aparitia in mintea sa a unui flash electronic la ora cinci dimineata, mai exact a doua mari elemente "silver" si "pastel". Astfel a luat nastere o colectie definita de creator drept neon baroque, care iti transmite placuta senzatie de suav, delicat, diafan, in care formele fluide sunt puse in opozitie cu cele rigide si duritatea culorii metalizate.De aceasta data, reinterpretarea costumului Chanel a fost realizata prin introducerea unui nou sortiment precum pantalonul scurt si lejer pe corp, cu aplicatii de tulle in zona tivului, in detrimentul fustelor croite in A. Un alt element de noutate il reprezinta accesorizarea acestor costume cu o serie de curele late, funde, si manusi fara degete, in genul celor purtate de catre designer.
Modelele de rochii variaza de la cele realizate in stil clasic elegant, pana la o serie ce prezinta suprapuneri de volane, drapaje, forme fluide prevazute cu broderii si insertii orizontale de culoare argintie, dintre care unele sunt involburate si parca explozibile, in opozitie cu elementele rigide.Cromatica interpreteaza un rol important in aceasta colectie, fiind reprezentata printr-o gama de pasteluri romantice contrastate doar de cateva accente metalice, ceea ce confera colectiei un aer mai putin dramatic decat cel specific creatiilor haute couture. Negrul s-a regasit in colectie doar in cazul unei cravate asortate cu o rochie de matase ivoire.
"It's the first time in my whole career I've done a collection without black or navy. There's not one gold button"- a mai declarat designerul Karl Lagerfeld.Tinutele au fost completate de o serie de coafuri interesante in forma de inima si prevazute cu funde mari si incaltari ce aveau aplicate pe tocuri si platforme o serie de perle.Seria contrastelor a atins punctual culminant in incheierea prezentarii, prin aparitia unui cuplu format dintr-o "mireasa" invesmantata intr-o impresionanta rochie lunga, realizata dintr-o combinatie de dantela cu matase si o trena bogata din tulle si un "mire" imbracat intr-un costum argintiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ThankU` for comments !!! I`m so happy when I read all comments !!! If you follow me , I will follow you back for sure :) xxx