marți, 4 mai 2010

Tribute to Mcqueen

Celebrul creator de modă Alexander McQueen a fost găsit mort în apartamentul său. Presupusul său gest de sinucidere vine la puţină vreme după decesul mamei sale şi la trei ani după sinuciderea prietenei sale apropiate, Isabella Blow, anunţă Mediafax.Isabella Blow este cea care l-a descoperit şi lansat pe McQueen, iniţial redactor de modă la o revistă de specialitate.
El a învăţat meseria de croitor la Savile Row, unde a creat costume pentru prinţul Charles. A primit de mai multe ori distincţii pentru cel mai bun designer britanic. În 1996, a devenit designerul principal de la Givenchy, înainte de a-şi uni forţele cu Gucci, care i-a cumpărat 51% din companie.În anul 2007 Alexander McQueen avea magazine în New York, Londra, Los Angeles, Milano şi Las Vegas. Printre celebrităţile care i-au purtat creaţiile se numără Sarah Jessica Parker, Sandra Bullock, Eva Green, Rihanna, Lady GaGa şi Bjork.Designerul s-a sinucis înainte de debutul London Fashion Week şi cu câteva săptămâni înainte de momentul la care ar fi trebuit să-şi prezinte colecţia la Paris Fashion Week. Poliţia britanică nu a confirmat de la început dacă moartea designerului a fost una accidentală, sau a survenit prin sinucidere.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ThankU` for comments !!! I`m so happy when I read all comments !!! If you follow me , I will follow you back for sure :) xxx